SVAKE NEDELJE SA DRUGIM: Nakon razvoda i burne veze sa ženom, rešila da se smiri kraj ovog LEPOTANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKE NEDELJE SA DRUGIM: Nakon razvoda i burne veze sa ženom, rešila da se smiri kraj ovog LEPOTANA

Ne gubi vreme.

Majli Sajrus nakon što je ostavila svog supruga i prevarila ga sa ženom, pevačica je samo par meseci kasnije ponovo uplovila u novu vezu i to sa australijskim pevačem Kodijem Simpsonom.

Dok mnogi smatraju da je ova veza samo prolazna faza, s obzirom na to da se i sama Majli nedavno oglasila na društvenim mrežama navodeći da "želi da se zabavlja" , pevač ne misli tako.

natural energy

Објава коју дели Cody Simpson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@codysimpson) дана 4. Окт 2019. у 4:34 PDT

On je u nedavnom intervjuu za inostrane medije rekao da je zaljubljen u svoju devojku.

- Jako je kreativna i to mi se dopada. I ja sam takav. Nedavno me je naterala da napišem pesmu, snimio sam je i objavio. Zaista nam ide divno zajedno. Pre romantične veze smo bili prijatelji, a sada želimo da uživamo kao par - izjavio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.