STUDENTI BESNI: Sara je IZBAČENA iz teretane zbog ODEĆE u kojoj je vežbala - opravdano ili ne?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STUDENTI BESNI: Sara je IZBAČENA iz teretane zbog ODEĆE u kojoj je vežbala - opravdano ili ne?

Na čijoj ste vi strani?

Sara Vilafanjevas je studentkinja iz Amerike o kojoj poslednjih dana bruji ceo internet. Ukoliko niste znali, i u teretanama postoji dres kod a upravo je ova devojka to saznala na težak i ponižavajuć način.

PLASTIČNI HIRURG UPOZORAVA: Tamara je umalo umrla, a evo kakvi se još UŽASI dešavaju zbog SILIKONA!

Ona je zamoljena da napusti fakultetsku teretanu u kojoj je vežbala i to sve zbog kratkog topa koji je obukla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Upravo su me izbacili iz teretane zbog ove odeće. Dakle, zabranjeno mi je da vežbam, i to zbog odeće koju sam kupila upravo da bih vežbala u njoj. Iste ove stvari nosila sam ceo dan. Išla sam na tri predavanja u ovome i razgovarala sa profesorima. Niko nije imao zamerke. Ali kada sam ušla u teretanu zamolili su me da obučem drugu majicu. Nisam ponela drugu, pa sam rešila da samo iskuliram situaciju. Otišla sam u ćošak i krenula da radim trbušnjake na podu kada mi je ponovo prišao drugi zaposleni i rekao mi da obučem majicu, na šta sam mu rekla da sam je već obukla.

NAJBLIŽI ZABRINUTI: Katarina Živković NAGLO drastično smršala (FOTO)

- Ne, to je deo majice. Moraš da imaš celu i da pokriješ sve. Ako imaš problem sa tim, obrati se našem šefu - rekao je momak, na šta je Sara odgovorila da šef dođe do nje ukoliko ima neki problem.

Kako je napisala, nekoliko minuta kasnije, šef je zaista i došao do nje i zamolio je da obuče majicu. Cela situacija se još jednom ponovila.

- Hoćete li da obučete majicu? - pitao je šef teretane.

- Ali imam majicu. A ako ovo nije majica, onda ne, neću je obući - rekla je Sara.

MA, NEMA ŠANSE! Ovako je Jovana Joksimović izgledala PRE nego što je POSTALA poznata (FOTO)

U čemu je problem? Kupila sam ovu odeću da bih u njoj vežbala jer je udobna. I zašto ne mogu da vežbam u njoj? Zar moj pupak toliko uznemiruje ljude? - upitala se Sara.

Njen status na Fejsbuku je počeo da se širi brzinom svetlosti posebno među studentima, a zatim je dodala da je saznala da je iz teretane izbačena iz higijenskih razloga.

- Higijenu nisu nijednom spomenuli. Samo su mi govorili da moram da se pokrijem. A da i ne govorim o tome da na sajtu teretane nema nikakvog dres koda - kaže Sara.

Većina studenata je bila na njenoj strani, uprskos tome što objašnjenje ipak ima smisla. A šta vi mislite, da li je Sara izbačena sa razlogom ili ne?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.