SLOMLJENA BOLOM: Elena Karaman NE MOŽE da se OPORAVI nakon GUBITKA, ovo joj je teško palo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2021, 20:14

SLOMLJENA BOLOM: Elena Karaman NE MOŽE da se OPORAVI nakon GUBITKA, ovo joj je teško palo

Utučena!

Dizajnerka Elena Karaman  pre nekolio dana se na Instagramu oprostla od svog psa, koji je uginuo.  Utučena od bola postavila je srcecepajuću objavu na Instagramu i tako se zauvek oprostila.

- Moja Koko, moj lepi hrabri ratnik. Moja uciteljica i moja srodna duša. Koliko tuge moze da se smesti u samo jedan dan. Srećno putuj kuci do najsjajnije zvezde. Kokoško moja mila. Pre sedam godina na ovaj isti dan smo se prvi put videle i prepoznale i od tada pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do poslednjeg trenutka si bila i ostala moje najveće ogledalo, naučila si me strpljenju i bezuslovnoj ljubavi. Hvala ti na svoj radosti. Volim te zauvek - napisala je u opisu fotografije sa psom tom prilikom.

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Dizajnerka je izgleda neutešna i ne može da preboli gutibak pa je nekoliko storija danas posvetila psu, po imenu Koko.

- Nedostaješ mi, uvek ćeš biti sa mnom - napisala je u opisu videa sa ljubimcem kojeg je izgubila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.