Posle šest meseci imala je seks: Zamalo je umrla zbog pojave koja pogađa žene

Izvor: B92, 27.Avg.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle šest meseci imala je seks: Zamalo je umrla zbog pojave koja pogađa žene

Dvadesetšestogodišnja Sijao King je jedva ostala živa nakon što joj je tokom seksa sa suprugom, pukla cista na jajniku. U trenutku kada je stigla u bolnicu izgubila je čak 40 odsto krvi iz svog tela.

Sijao King i njen suprug su šest meseci bili razdvojeni, a njihov prvi susret je bio veoma strastven. Posle seksa, ona je osetila neizdrživu bol, a potom se javilo i obilno krvarenje, piše Independent.

Pri dolasku u bolnicu, Sijao je izgubila je čak 40 odsto krvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz svog tela, a doktor Hunag Mei je istakao da su odmah odbacili mogućnost trudnoće. CT skener je otkrio da je imala veliku količinu krvi i tečnosti u predelu abdomena, a ovo je ukazivalo na pucanje ciste.

"Iz stomaka je izgubila oko 1500 ml krvi, što je oko 40 odsto krvi u njenom telu. Da je došla kasnije u bolnicu, njen život bio bi ugrožen", istakao je Hunag koji je predvodio lekarski tim.

Posle ustanovljene dijagonez,oni su na desnom jajniku pronašli drugu cistu veličine tri centimetara koji su odmah uklonili.

Kako su naveli, postoje dva razloga zbog kojih je cista mogla da pukne.

Prvi je visok krvni pritisak tokom menstrualnog ciklusa ili fizička povreda tokom seksa.

Kako pišu strani mediji, Sijao je dobro podnela operativne zahvate i sada se uspešno opoavlja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.