Poručile su brus za velike grudi preko interneta, a zatim su žestoko zažalile

Izvor: B92, 27.Avg.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poručile su brus za velike grudi preko interneta, a zatim su žestoko zažalile

Dame sa bujnim grudima znaju koliko je teško naći grudnjak koji odgovara njihovim atributima.

Upravo zato, kada su videle da se na internet sajtu za prodaju pojavio model namenjen velikim grudima, istog momenta su ga naručile.

Ipak, to se pokazalo lošim potezom jer kada im je paket stigao na vrata, ostale su razočarane i besne.

Na manekenki koja ga je reklamirala je izgledao fantastično, ali se ispostavilo da je ruke umešao Fotošop.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio toliko mali, da dame koje su ga poručile nisu mogle da dišu u njemu, a ističu da je jedva uspevao da zadrži grudi.

Vođene svojim lošim iskustvom, one su fotografiju svojih grudi u ovom brushalteru objavile na internetu i upozorile druge žene da ga nikako ne naručuju.

"Ovo je smešno. Ne mogu ni da dišem", "Mene boli kada obučem, previše me steže" , žalile su se broje prevarene mušterija.

Inače, ovaj brushalter namenjen velikim grudima se prodaje u četiri veličine, crnoj i beloj boji i sa dezenima ruže, a cena iznosi 20 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.