Pisao sam joj pisma svaki dan i odgovarala mi je! Miša Aleksić je VOLEO jednu ŽENU, ostao sa njom do kraja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:47

"Pisao sam joj pisma svaki dan i odgovarala mi je!" Miša Aleksić je VOLEO jednu ŽENU, ostao sa njom do kraja!

Imali su jednu ćerku, a ovako je počela njihova ljubavna priča!

Legendarni muzičar, ostaće upamćen kao jedan od frontmena grupe "Riblja čobra", pored Bore on je  jedan od ljudi koji su obeležili jednu eru kada je reč o muzici i pesmama koje će ostati zauvek.

Miša je često isticao da je srećan jer je u životu postigao ono što je za njega bilo bitno, imao je dobre prijatelje iz benda sa kojima je stvarao, ali i porodicu, suprugu koja je sa njim ostala do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraja, kao i ćerku na koju je bio ponosan.

Miša i njegova supruga upoznali su se pre njegovog odlaska u vojsku, ljubav je bila jaka, pa su pisali jedno drugom svaki dan i odmah se venčali po njegovom povratku iz vojske.

A post shared by ᴜᴘᴏᴢɴᴀᴊ ʀᴏᴄᴋ 'ɴ' ʀᴏʟʟ (@upoznajrocknroll)

- Kad sam već kod vojske, da kažem da sam suprugu upoznao još pre toga, pre nego što sam otišao na odsluženje, kako se to kaže. Dok sam ja bio u vojsci, svaki dan sam ja njoj pisao pismo i svaki dan je ona meni odgovarala! Tako smo se dogovorili da, čim ja dođem u Beograd, odmah napravimo svadbu i od tog trenutka do danas je sa mnom. Jasmina i ja smo dobili ćerku Minu posle šest godina braka, ona je zaista super dete, samo da poželite. Završila je dramaturgiju.Nije nikad htela da se bavi muzikom, nije je to zanimalo. Napisala je knjigu "Dnevnik jedne ključaonice", a pisala je i drame za decu. Kad je bila mala, bila je jako popularna u školi, svi su znali da joj je tata iz Riblje čorbe, ali se nije time opterećivala - ispričao je Miša jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.