PROBIOTICI SU VEOMA VAŽNI! Evo KOJE su najbolje NAMIRNICE za dobru probavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBIOTICI SU VEOMA VAŽNI! Evo KOJE su najbolje NAMIRNICE za dobru probavu!

Uvrstite ih u svoju ishranu.

Mnogo je stvari koje su dobre u probioticima: poboljšavaju probavu, od njih je čistija koža, imamo više energije i jačaju imunitet. Ovo je spisak namirnica koje su odlični probiotici. A nije u pitanju jogurt.

TEST ĆE VAM POKAZATI: Izračunajte koliko je zaista STARO vaše SRCE!

IDEALAN POČETAK DANA: Jogurt sa svežim voćem i medom!

Kiseli kupus

Jača imunitet, poboljšava probavu i smanjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stres. Niskokalorično, a super hranjivo povrće je jedinstven spoj vitamina A, B, C, E i K, minerala , omega-3 masnih kiselina i lekovitih sumpornih stvari koje štite od raka.

Kiseli krastavci

Još jedna fermentisana namirnica koja sadrži probiotike i nekima je čak ukusnija od kiselog kupusa. Možete ih jesti svakodnevno.

ODUŠEVIĆETE SE! Tri VELIKE promene koje se dešavaju kad PRESTANETE da jedete HLEB!

PREUKUSNI UŽITAK: Recept za PICU od lisnatog testa!

Jabukovo sirće Sirće je provereno odličan probiotik. Samo treba da pazite na količinu koju unosite. Ne treba preterivati, naravno, već je najbolje da ga kombinujete sa drugim namirnicama kao što je zelena salata.

Kefir

Ako ste veliki ljubitelj jogurta a želite neku promenu, birajte kefir. Odličan je i za dodavanje više proteina u vaš jutarnji smuti.

NEĆETE VEROVATI KAD PROČITATE! Ovo su ZDRAVE namirnice od kojih ste još više GLADNI!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.