PRELEPA KRALJICA ponovo pokazala zašto je ikona stila i ostavila je modni svet bez daha u SAVRŠENOJ HALJINI koja treba svakoj ženi 

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPA KRALJICA ponovo pokazala zašto je ikona stila i ostavila je modni svet bez daha u SAVRŠENOJ HALJINI koja treba svakoj ženi 

Pun pogodak!

Kraljica Leticija ponovo je oduševila modni svet kada se na svečanoj vojnoj ceremoniji u Sevilji pojavila u jednostavnom, a moćnom izdanju.

Španska kraljica blistala je u sofisticiranoj haljini vatrenocrvene boje na preklop sa potpisom brenda Cherubina, a iskombinovala ju je sa tašnicom i visokim potpeticama u istoj boji.

A post shared by Ms. Fashion Amateur🇪🇸 (@ms_fashionamateur) on Jun 2, 2019 at 1:18pm PDT

Ova topla boja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fantastično pristaje Leticiji, a njenu lepotu dodatno su istakle diskretne naušnice sa rubinima i ženstvena punđa, kakve ona vrlo često nosi.

Inače, ovaj modni izbor na najbolji način istakao je vitku figuru poznat 47-godišnjakinje, a ona nam je pokazala da čak i jedan ovakav odmeren i običan komad garderobe može da izgleda sjajno.

A post shared by Royals News (@_royals_news) on Jun 1, 2019 at 7:00am PDT

Inače, haljine na preklop veoma su moderne ove sezone, a žene ih obožavaju jer dobro prikrivaju nedostatke i lako se uklapaju u svačiji stil.

A post shared by Queen Letizia of Spain (@queenletizia) on Jun 4, 2019 at 2:39pm PDT

A post shared by Queen Letizia of Spain (@queenletizia) on Jun 4, 2019 at 2:32pm PDT

A post shared by Queen Letizia of Spain (@queenletizia) on May 13, 2019 at 3:44pm PDT

A post shared by Queen Letizia of Spain (@queenletizia) on Apr 29, 2019 at 2:55pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.