POSEBAN FETIŠ: Zašto je ženama privlačno da se viđaju sa mlađim muškarcima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSEBAN FETIŠ: Zašto je ženama privlačno da se viđaju sa mlađim muškarcima?

Postoji nekoliko razloga...

Videti starijeg muškarca sa mladom devojkom je danas česta pojava, ali šta je sa ženama koje vole mlađe muškarce?

Ako znate neku takvu i ako je pitate kako joj je u vezi, reći će vam da joj nikad nije bilo lepše i da razliku u godinama uopšte ne primećuje. Ovo su razlozi zbog kojih je veza sa mlađim muškarcem toliko privlačna:

Ovo je možda i ključni razlog zbog kojeg su žene "lude" za mlađim muškarcima. Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je koliko je ženama u vezi bitno uzajamno poštovanje a nažalost, reklo bi se da je danas više onih muškaraca koji na to i ne obraćaju previše pažnje. Ipak, ženama su muškarci koji prema njima pokazuju poštovanje neverovatno seksi.

MOLIM, ŠTA JE KLITORIS? Ovo su 10 tajni o njemu, a posebno ne znate koja je njegova JEDINA FUNCKIJA

Kada su u vezi sa starijom ženom, onda se oni svim silama trude da je impresioniraju i ostave što bolji utisak. Trude se da budu zreliji jer su starije partnerke iskusnije, a žene to baš privlači.

U većini slučajeva jednostavno jesu. Avanturističkog su duha, spontani su i spremni na eksperimentisanje, što je svakako plus.

ČESTO PRAKTIKOVANJE ĆE VAM NAŠKODITI: Žene je obožavaju ali ova poza nosi sa sobom neke POSLEDICE

Koja žena ne voli da joj njen muškarac ugađa? A mlađi partneri su i te kako spremni na to, kako u seksu tako i u svim ostalim segmentima.

Nije im problem da pokažu svoje emocije, i imaju više energije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.