Ovo su najmanje ženske gaćice na svetu (FOTO)

Izvor: JavneVesti.com, 21.Jun.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najmanje ženske gaćice na svetu (FOTO)

Dizajneri veša otišli su toliko daleko u osmišljavanju gaćica koje se jedva naziru na odeći da su ovoga puta uspeli da naprave gotovo nevidljive i toliko male, da manje ne mogu biti

 
Ako ste zagovornik teorije da se donji veš ne nosi u grad već ostavlja kod kuće, ovo je pravi izum za vas. S obzirom da je više puta dokazano da hodanje bez gaćica, bilo u farmericama, bilo u haljinama, nije baš higijenski najbolje rešenje, štaviše, može da šteti vašem zdravlju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << dizajneri su odlučili da stvore toliko male gaćice, da ih gotovo nećete ni osećati na sebi.
 
 
Tange su bile prvi pokušaj prikrivanja ružnog ocrtavanja gaćica na odeći, zbog čega su i postale omiljen komad donjeg veša ženama širom sveta. Nakon toga usledile su gaćice pod nazivom “invisible” koje se danas mogu naći u gotovo svim radnjama i koje su popularne zbog toga što kada ih nosite, izgledate kao da nemate ništa na sebi
Ali sada su dizajneri otišli korak dalje i dizajnirali najmanje gaćice na svetu. Kompanija C-string dizajnirala ih je u svim bojama i veličinama i očekuje se da će žene širom sveta poludeti za ovim modelom.
ako se vama dopadaju C-sting gaćice? Da li biste ih nosili?

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.