Ova nijansa plave boje kose je najtraženija – lako se održava i daje joj volumen

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 13:35

Ova nijansa plave boje kose je najtraženija – lako se održava i daje joj volumen

I ove letnje sezone plava boja kose je u trendu, a trebalo bi istaći da je "sun bleached" nijansa plave jedna od najtraženijih.

"Sun bleached nijansa je tipična plava boja koja je prošarana svetlijim tonovima", objašnjava Eli Deš - stilistkinja u salonu "Yoshiko Palm Beach".

Takođe, ova nijansa plave je jednostavna za održavanje, te nećete morati da dajete ogromne količine novca za njeno održavanje.

"Nakon što primenite ovu nijansu plave, moraćete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da održavate samo koren glave i to ne često. Samim tim nema potrebe da koristite tzv. balejaž koji uništava dlaku", ističe stilistkinja.

Još jedna prednost, kaže Eli Deš, je ta što kosi daje pokretljivost. Stvara dodatan volumen, te, ukoliko se tehnika farbanja primeni kako treba, funkcioniše na skoro svim bojama kose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.