Otkriveni pol i ime bebe Al Paćina i njegove 54 godine mlađe devojke

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 11:58

Otkriveni pol i ime bebe Al Paćina i njegove 54 godine mlađe devojke

Čuveni glumac Al Paćino dobio je svoje četvrto dete u 84. godini, a portparol para je za medije otkrio ime i pol deteta.

Kako je juče javio Daily Mail, čuveni glumac postao je tata po četvrti put, dok je njegovoj izabranici ovo prvo dete.Tada se još uvek nije znao pol deteta, a ni ime. Međutim, danas su obelodanili celokupnu informaciju.

Ko je Al Paćinova devojka? Mlađa je 54 godine od njega, a sada mu je rodila četvrto dete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Mogu da potvrdim da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina, kom su dali ime Roman Paćino", istakao je portparol.

Roman je ime kom se pripisuje više značenja, a obično se koristilo da označi muškarca iz starog Rima, dok neki dodaju i njegovo hebrejsko poreklo, po kom znači "moćan" i "snažan".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.