Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2023, 09:25

Al Paćino (83) dobio dete sa 54 godine mlađom devojkom

Samo desetak dana nakon što su vesti o trudnoći Nur Alfale, devojke Al Paćina, odjeknule u Holivudu, ova 29-godišnjakinja je na svet donela svoje prvo, a glumčevo četvrto dete. Tako je Paćino postao otac u 83. godini!
Srećne vesti je potvrdila sama Nur, koja je 54 godine mlađa od Paćina, ali pol deteta nije otkriven, prenosi Blic Žena.
Podsetimo, vesti o trudnoće ispratile su brojne kontroverze, uključujući i tvrdnje da Al nije bio siguran da je dete zaista njegovo. No, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izvor blizak paru insistirao je da su oboje presrećni zbog trudnoće, iako ona jeste bila iznenađujuća.
Isti izvor demantovao je spekulacije o tome da je Nur skrivala trudnoću od Paćina, te da je sa njim u vez zbog novca.
Nur „slaba“ na starije muškarce Podsetimo, par je u vezi dve godine, a prvi put su zajedno viđeni u aprilu prošle godine.
Inače, Alfala je očito „slaba“ na starije muškarce, s obzirom da je u prošlosti bila u vezi sa Mikom Džegerom (78), a par je raskinuo još 2017. godine.
Zanimljivo je da je 2019. povezivana i sa Klintom Istvudom (91), ali je na kraju tvrdila da su samo prijatelji.
Nur je svojevremno u jednom intervjuu otkrila da ljudi jesu komentarisali njenu vezu sa Džegerom, ali da se ne kaje ni zbog čega i da ima mnogo lepih uspomena iz te romanse.
– Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period – rekla je svojevremeno ova 28-godišnjakinja za „Hello“.
Robert de Niro je ćerki dao ime po našoj čuvenoj reci, a razlog za tu odluku će vas oduševiti

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Al Paćinova devojka? Mlađa je 54 godine od njega, a sada mu je rodila četvrto dete

Izvor: B92, 16.Jun.2023

Čuveni glumac Al Paćino dobio je svoje četvrto dete u 84. godini. Lepe vesti potvrdila je i sama mama deteta Nur Alfalaha koja je, inače, 54 godine mlađa od glumca. Međutim, sada se postavlja pitanje – ko je, zapravo, Nur...Nur, je pre svega, filmska producentkinja koja je visoko obrazovanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.