Nikol Šerzinger je toliko zgodna da joj niko ne veruje da ima 40 godina

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Šerzinger je toliko zgodna da joj niko ne veruje da ima 40 godina

Pevačica Nikol Šerzinger ima 40. godina, a ima telo na kojem bi joj zavidele upola mlađe devojke.

Kod nje nema tajni. Nikol vežba svakoga dana i tako održava savršenu liniju tela.

Dok je bila članica benda „Pussycatdolls“ bila je sinonikm za seksepil, ali i danas možemo reći da nosi ovu laskavu titulu.

Njen nalog na Instagramu pun je fotografija i videa iz teretane na kojima pokazuje da joj vitka i savršena građa nije pala s neba već da se svakodnevno posvećuje vežbanju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ona toliko dobro izgleda da niko ne veruje koliko ima godina (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2019

Pevačica Nikol Šerzinger ima 40. godina, a ima telo na kojem bi joj zavidele upola mlađe devojke. Vitka linija i devojački izgled ne slažu se sa brojem njenih godina...Ona ne krije tajnu dobrog izgleda. Nikol vežba svakoga dana i tako održava idealnu težinu. l..Dok je bila članica benda "Pussycatdolls" bila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.