Ona toliko dobro izgleda da niko ne veruje koliko ima godina (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona toliko dobro izgleda da niko ne veruje koliko ima godina (FOTO)

Pevačica Nikol Šerzinger ima 40. godina, a ima telo na kojem bi joj zavidele upola mlađe devojke. Vitka linija i devojački izgled ne slažu se sa brojem njenih godina.

Ona ne krije tajnu dobrog izgleda. Nikol vežba svakoga dana i tako održava idealnu težinu. l

Dok je bila članica benda "Pussycatdolls" bila je sinonim za seksepil, ali i danas možemo reći da nosi ovu laskavu titulu.

Njen nalog na Instagramu pun je fotografija i videa iz teretane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kojima pokazuje da joj vitka  građa nije pala s neba već da se svakodnevno posvećuje vežbanju. Brine o svom telu, ali i o licu. Redovno neguje svoju nežnu kožu, a rezultati su očigledni.

Pushing my limits and jumping for Gratitude and Grace! 9 days straight. No days off. On a mission

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 17, 2019 at 2:56pm PDT

It’s Monday people! New week. New opportunities. New goals. Lets get it

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Mar 4, 2019 at 2:45pm PST

Happy Saturday everyone! Never forget who you are! It’s never too late to to be who you want to be. It is within you. Get your eye of the tiger on today#dontgiveup #moveyourass

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Nov 17, 2018 at 12:46pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.