Neverovatna stvar će se desiti vašem organizmu ako pijete OVU NAMIRNICU: Imate je u kući, a može da vam reši mnoge zdravstvene probleme

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna stvar će se desiti vašem organizmu ako pijete OVU NAMIRNICU: Imate je u kući, a može da vam reši mnoge zdravstvene probleme

Sigurno niste znali!

Verovatno imate sodu bikarbonu u kuhinji i čuli ste za njena lekovita dejstva, ali sada je nauka potvrdila - soda bikarbona može da leči i spreči opasne bolesti.

Istraživanja na Univerzitetu u Masačusecu pokazala su da ako pijete sodu bikarbonu, možete da olakšate tegobe i ublažite reumatoidni artrituis. Dokazano je da soda bikarbona pozitivno utiče na smanjenje upala kod zglobova. Pacijenti koji su pili sodu bikarbonu sa vodom nakon samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve nedelje imali su manje ćelija imunog sistema koje podstiču upalu, a više onih koje je umiruju.

Takođe, u ranijim istraživanjima je dokazano da soda bikarbona utiče na smanjenje kiseline u gastro traktu trudnica.

Soda bikarbona ima i blagotvorno dejstvo kod pacijenata kojima je uvećana slezina i utiče na smanjenje upale u mnogim organima.

Ako se odlučite da probate terapiju sa sodom bikarbonom, onda svakog dana razmutite pola kašičice sode u čaši vode, odnosno 3 g sode na 2 dl vode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.