Nervirao je sve zbog POLJUPCA U USTA sa ćerkom - Sada je Bekam pokazao NOVI nivo PRISNOSTI sa Harper i svi su ŠOKIRANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 15:24

Nervirao je sve zbog POLJUPCA U USTA sa ćerkom - Sada je Bekam pokazao NOVI nivo PRISNOSTI sa Harper i svi su ŠOKIRANI

Dejvid Bekam jako je privržen svojoj porodici i ne libi se da to pokaže na društvenim mrežama, gde često objavljuje porodične fotografije. Poslednja u nizu baš je iznervirala njegove pratioce! Naime, bivši fudbaler je objavio fotografiju sa svojom ćerkom, želeći da se pohvali kako uživaju na klizalištu, ali na zaprepašćenje mnogih, poljubio ju je u usta.

Dejvid je i ranije bio na meti kritika zbog toga što ljubi ćerku u usta, a mišljanje o tome bila su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podeljena – nekima je simpatično, nekima užasno.

Sada je pokazao novi nivo prisutnosti sa ćerkom Harper i sve iznenadio.

Bivša fudbalska zvezda je pritrčala svojoj ćerki Harper Bekam i zagrlio je posle zajedničkog ručka u restoranu Sadel u Sohou u Njujorku. Kruz Bekam se takođe pridružio ručku sa zajedno sa frizerom Kenom Pavesom i svi su uživali.

Pre ove fotografije, poslednja u nizu baš je iznervirala njegove pratioce! Naime, bivši fudbaler je objavio fotografiju sa svojom ćerkom, želeći da se pohvali kako uživaju na klizalištu, ali na zaprepašćenje mnogih, poljubio ju je u usta.

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham)

To što je uprkos negativnim komentarima od ranije ponovo objavio takvu sliku, verovatno je dovoljan znak da ga nije briga za tuđe mišljenje, ali to nije sprečilo njegove pratioce da opet komentarišu.

"Ok, druže, to što ljubiš ćerku u usta je oduvek čudno... i sve je čudnije što je starija", napisao je jedan užasuti fan.

Drugi su, opet, branili Bekama, uz reči da su "preslatki" i da "slika greje srce".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.