Neizostavni modni komad ove jeseni: Sofija Milošević pokazala idealnu kombinaciju za CEO dan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 08:15

Neizostavni modni komad ove jeseni: Sofija Milošević pokazala idealnu kombinaciju za CEO dan! (FOTO)

Jednostavno, a efektno.

Ukoliko ste od onih koji rano započinju sa svojim obavezama, znate koliko je teško obući se, tako da vam bude prijatno tokom celog dana. Vreme ume da bude veoma promenljivo, a često i ne znate gde ćete kasnije završiti, pa bi trebalo da se obučete tako da ste spremni za svaku priliku.

Manekenka Sofija Milošević, objavila je jednu fotografiju, koja jasno pokazuje kako bi trebalo da izgleda jedna mlada dama.

Komad koji je neizostavan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove jeseni, definitivno je kožna jakna, koja čini svu razliku. Bilo da ste krenuli na posao, fakultet ili kafu sa prijateljicama, kožna jakna će vašem imidžu dati neophodan pečat.

Takođe, ukoliko niste sigurni šta biste da obučete za neku malo svečaniju, večernju varijantu, pravi odabir kožne jakne i visokih potpetica, momentalno će vas transformisati u noćnu divu.

Sofija se ovaj put odlučila da bude u crnom izdanju, ali detalji na jakni, kao i nakit koji je ukombinovala, razbijaju "crnilo" i ostavljaju samo šik izgled.

Uverite se i sami:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.