Napokon otkrivena tajna njene lepote: Evo ZAŠTO Šakira izgleda TOLIKO dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon otkrivena tajna njene lepote: Evo ZAŠTO Šakira izgleda TOLIKO dobro!

To možeš i ti...

Prelepa pevačica Šakira je, verovali ili ne, na dijeti – ali ne da bi izgubila kilograme.

Njen lični trener Ana Kajser rekla da nije reč o mršavljenju već o pripremi za velike nastupe za koje njeno telo mora da bude spremno i zdravo.

Ana je jako popularna i zbog svog načina rada ima odlične rezultate sa klijentima. Otkrila je top tri taktike koje primenjuje u radu sa Šakirom za njenu svetsku turneju. Evo koje su to taktike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje možete i vi primeniti.

Protein

Ana je rekla da je glavni izvor energije koju Šakira ima protein. Omiljene su joj proteinske palačinke koje su bogate vlaknima i proteinima. Lako se prave, a možete smesu čuvati u frižideru između pečenja. Njen recept podrazumeva 1,5 kašika grčkog jogurta, osveno brašno, jedno jaje i malo stevije ako želite da budu slatke.

Mali obroci

Šakira ima ludački raspored i voli da vežba i snima do kasno u noć. Ana kaže da je zbog toga jako bitno da ima nekoliko malih obroka u toku dana. To ubrzava metabolizam i olakšava varenje.

Kombinacija pravih namirnica

Kada ste na internacionalnoj turneji i igrate satima, treba vam dosta energije koju ne možete da dobijete ispijanjem kafe. Svu energiju Šakira crpi iz hrane, piše Pop Sugar. Zbog toga u dogovoru sa Anom ona kombinuje namirnice koje će joj obezbediti da ima dovoljno energije i izgura dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MASKA KOJA SKIDA BOJU! Sami ste se farbali i niste zadovoljni, NE OČAJAVAJTE, ima leka! (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2018

Postoji rešenje!..Odlučili ste da se sami ofarbate u kućnoj vrijanti, ali nijansa koju ste dobili nakon bojenja je pretamna ili prežuta. Ne očajavajte, postoji kućni recept koji skida boju za kosu i što je najvažnije nije štetan...Napokon otkrivena tajna njene lepote: Evo ZAŠTO Šakira izgleda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.