Najveći UDARAC U BRAKU Teodosića i Jelisavete - Glumica IZGUBILA BEBU u saobaćajnoj nesreći: Nosila sam blizance...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 13:52

Najveći UDARAC U BRAKU Teodosića i Jelisavete - Glumica IZGUBILA BEBU u saobaćajnoj nesreći: "Nosila sam blizance..."

Ovaj gubitak nikad neće preboleti.
Danas je "Alo" objavio vest da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić navodno razvode. Ni Jelisaveta ni Miloš se nisu oglasili tim povodom kako bi demantovali ili potvrdili ove navode. Pokušali smo da kontaktiramo Jelisavetu kako bismo saznali da li je ovo istina, ali ona nije odgovarala na naše pozive.
Jelisaveta i Miloš su se godinama borili da se ostvare u ulozi roditelja, a najveći udarac u braku ih je pogodio kada je Jelisaveta u saobraćajnoj nesreći izgubila bebu. Jelisaveta je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" progovorila o ovoj bolnoj temi.
Jelisaveta i njen suprug, su nakon venčanja hteli da se ostvare kao roditelji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.