NIJE OVO ZA MENE! Vodila je Beoviziju, a njen prvi javni nastup je bio POTPUNA KATASTROFA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 19:54

"NIJE OVO ZA MENE!" Vodila je Beoviziju, a njen prvi javni nastup je bio POTPUNA KATASTROFA!

Imala "vatreno krštenje".

Program “Beovizije“ vodili su glumac Aleksandar Srećković Kubura i Ksenija Balaban 2004. godine. Ksenija Jovanović, rođena Balaban, Novosađanka je čiji glas i lik prepoznaju i vole brojni stanovnici Vojvodine.

Svoju karijeru u medijima započela je sa sedam godina, na Prvom programu Radio Novog Sada. Iako je studirala Engleski jezik i književnost a završila Menadžment u turizmu, talenat i šarm su je ipak odveli u novinarske vode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je dokaz da kvalitet, svestranost i ljubav prema poslu daju rezultate. Nekoliko decenija rada izrodilo je bezbroj radijskih i televizijskih emisija, nezaboravna iskustva i značajna prijateljstva.

 Moje prvo pojavljivanje je podrazumevalo kompletan scenski nastup – držala sam čašu nekog reklamnog pića, trebalo je da otpijem gutljaj i počnem priču sa gomilom stvari koja se nalazila na papirima. I tako sam popila gutljaj tog pića, kada mi se grlo zatvorilo i uopšte nisam mogla to da progutam, a sve vreme program ide uživo.

Tada sam shvatila šta je trema. Na kraju sam uspela da završim ali je to za mene bilo toliko traumatično iskustvo da sam izašla iz studija rasplakana i rekla: "Nije ovo za mene". Starije kolege su mi se nasmejale i rekle:

"Polako, prošla si vatreno krštenje". Zamalo nisam odustala i pored svega što sam pre toga znala, ali sam ipak polako krenula dalje, korak po korak, uz pomoć iskusnih kolega koje su me usmeravale na pravi način- podelila je Ksenija svojevremeno sa domaćim medijima svoje prvo pojavljivanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.