NEPRESTANO SE SMEJE! Princ Hari stigao na krunisanje sam, a evo u kakvim je odnosima sa ostalim članovima porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:32

NEPRESTANO SE SMEJE! Princ Hari stigao na krunisanje sam, a evo u kakvim je odnosima sa ostalim članovima porodice

Nakon nagađanja da li će se pojaviti sa suprugom i ko će mu praviti društvo, sada je sve jasno!

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III, počela je u 10 i 20h, a kraljevska kočija stigla je ispred Vestminsterske opatije u 11h.

Kralj Čarls III biće danas krunisan u okviru ceremonije koja je daleko skromnija u odnosu na onu koja je pripremana za njegovu majku Elizabetu II. Još jedna razlika je u tome da plemstvo ovoga puta neće biti prisutno, sem plemstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz ostalih evropskih monarhija, a ostatak gostiju činiće političari i poznate ličnosti. 

Među zvanicama je i princ Hari koji je stigao sam, bez supruge, a na ceremoniji je uslikan sam, bez društva članova kraljevske porodice.

Princ Hari sleteo je u London uoči krunisanja njegovog oca, kralja Čarlsa Trećeg, pišu strani mediji. Hari se odmah nakon krunisanja vraća u Ameriku, kako javljaju mediji u Britaniji.

Princ je na krunisanje stigao vidno raspoložen. Kako prenose mediji u Britaniji, Hari i Vilijem nisu bili zajedno i mimoišli su se na ulasku, a za razliku od ostalih članova porodice Hari nije nosio uniformu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.