NE MOGU MIRNI NI SEKUNDU: Deca rođena u ovim znacima su kao UKLJUČENA U STRUJU, a čak brže i prohodaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:36

NE MOGU MIRNI NI SEKUNDU: Deca rođena u ovim znacima su kao UKLJUČENA U STRUJU, a čak brže i prohodaju

Ovi mališani su jako hiperaktivni i puni energije

Jste li znali da nam zvezde mogu dati i nagoveštaj o tome koliko energije može imati naše dete?

Neka deca se rađaju veoma živahna, čak i hiperaktivna, a tome može da bude razlog položaj planeta i zvezda u trenutku njihobog rođenja. Dok su neki klinci mirni kao bubice, ovi znakovi su nestašni čak i kao bebe.

Astrolozi otkrivaju da ova deca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak i brže prohodaju i propričaju, a pokazuju i izuzetnu inteligenciju i jako su zrela za svoje godine.

Evo tri horoskopska znaka u kojima se rađaju deca puna energije:

Ovan

Ovan je prvi znak u zodijačkom kalendaru, i to s razlogom. Deca rođena pod ovim vatrenim znakom obično su ispunjena energijom i entuzijazmom. Ona su uvek u pokretu, željna upustiti se u nove avanture i izazove. Pripazite, jer s ovim malim snagatorima nikada nećete imati dosadan dan.

Blizanci

Deca rođena pod znakom Blizanaca su znatiželjna, komunikativna i izuzetno energična. Njihova prirodna znatiželja i želja za istraživanjem sveta oko sebe često ih pokreće na učestvovanje u raznim aktivnostima. Kako su uvek u potrazi za novim informacijama i utiscima, Blizanci su poznati po svojoj nepresušnoj energiji.

Strelac

Strelci su poznati po svom optimizmu i entuzijazmu, a to se posebno odnosi na decu rođenu pod ovim znakom. Ova mala energična bića su uvek u potrazi za zabavom, avanturom i učenjem kroz igru. Strelčev entuzijazam je zarazan, pa se pripremite za puno igre i smeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.