NE BACAJTE stari hleb - Pita sa šunkom je odličan izbor za DORUČAK ili večeru, jednostavno i UKUSNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 08:49

NE BACAJTE stari hleb - Pita sa šunkom je odličan izbor za DORUČAK ili večeru, jednostavno i UKUSNO

Zašto biste bacali stari hleb kada može naći odličnu primenu, ovaj recept je pravi primer za to. Brz i jednostavan recept, sa kojim nema greške, vrlo lako ćete ga uvrstiti u svoju listu omiljenih recepata.

Ovo je jedan od jednostavnih, a ukusnih recepata, koji je zaista zasitan i niko neće verovati od koliko malo sastojaka ste spremili ovaj obrok.

 Potrebno je:

Priprema:

Umutiti žicom jaja, dodati mleko i jogurt sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praškom za pecivo. Ubaciti sir, pa izmešatil Pleh obložiti pek papirom i malo podmazati uljem. Rasporediti kockice hleba, pa preliti jogurtom, pa dodati šunku i kačkavalj i izmešati sa hlebom. Staviti u rernu na 200 stepeni C i peći 35-40 minuta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.