Muškarac ismevao devojku sa kojom je izašao, bilo je smešno samo njemu VIDEO

Izvor: B92, 28.Okt.2021, 18:44

Muškarac ismevao devojku sa kojom je izašao, bilo je smešno samo njemu VIDEO

Deni Duarte upoznao je ženu na aplikaciji za upoznavanje i dogovorili su se da će se izaći. Nakon prvog susreta usledio je drugi sastanak u restoranu, nekoliko dana kasnije.

Kad se večera završila, žena je izvadila torbicu i svoj deo obroka platila metalnim novcem, što je Deniju bilo neobično pa je izvadio mobilni i snimio devojku tokom brojanja novca.

Video je objavio uz natpis: "Ne možete ovo da zamislite. Na drugom sam dejtu sa devojkom sa Tindera i ona plaća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << metalnim novcem. Odlučio sam opet da izađem sa njom i ona uradi ovo!”

Iako je Deni mislio da će njegov video da nasmeje druge korisnike društvenih mreža, dogodilo se upravo suprotno i mnogi korisnici su stali na stranu devojke i branili je u komentarima.

"Trebalo bi tebi da bude neprijatno što si joj dopustio da plati”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala:

"Znači, biraš poniženje umesto podrške? Pokazao si svoje pravo lice...", "Ona bi trebalo to da shvati kao znak da je njemu u redu da gleda kako se ona muči i neće da joj pomogne, glasio je jedan komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.