Megan optužuje kraljevsku porodicu da učestvuju u lažima o njoj i princu Toliko toga je već izgubljeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 11:50

Megan optužuje kraljevsku porodicu da učestvuju u lažima o njoj i princu "Toliko toga je već izgubljeno"

Stvari se ne poboljšavaju...

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da se ne boji posledica istupanja u intervjuu koji su ona i princ Hari dali Opri Vinfri.

U drugoj najavi predstojećeg intervjua koju je CBS objavio, Megan je rekla da je već mnogo toga izgubljeno.

Rekla je da se od nje ne može očekivati da čuti ako kraljevska porodica učestvuje u podržavanju laži o njima.

Najava dolazi nakon što je Bakingemska palata rekla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenula istragu o tvrdnjama da je vojvotkinja maltretirala kraljevsko osoblje.

Očekuje se da će intervju s Oprom, koji će biti emitovan u SAD-u u nedelju, a u Velikoj Britaniji u ponedeljak, detaljno opisati Harijevo i Meganino kratko razdoblje u kraljevskoj porodici, pre nego što su se odlučili za život u SAD-u.

“There’s a lot that’s been lost already.”

CBS Presents Oprah with Meghan and Harry: A Primetime Special this Sunday at 8/7c. #OprahMeghanHarry pic.twitter.com/iKFjiVP3IH

— CBS (@CBS) March 4, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.