MAŠNICE PUNJENE SPANAĆEM I SIROM iz bakine kuhinje, okrepiće vas SNAGOM i zdravljem - Nisu samo lepe na oko

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 08:50

MAŠNICE PUNJENE SPANAĆEM I SIROM iz bakine kuhinje, okrepiće vas SNAGOM i zdravljem - Nisu samo lepe na oko

Spremite ih što pre i oduševićete se ukusom.
Mašnice punjene spanaćem i sirom, zvuči fenomenalno, zar ne? Okrepiće vas snagom i pripremiti da tokom dana obavite sve obaveze.
Pred vama se nalazi još jedna delicija iz bakine kuhinje, a verujte nam na reč - ovako lagan i recept koji je jednostavan za pripremu odavno nismo imali.
Na ulju propržiti seckani luk pa dodati seckani spanač i dinstati da ispari tečnost. Sipati u izgnječen sir i dodati začin i belance, a potom izjednačiti. Kore presaviti na pola pa iseći jednu mašnu kao u Videu.
Raširiti koru, premazati uljem pa na gornji i donji deo staviti kašiku nadeva. Prebaciti drugi deo kore preko prvog i skupiti u sredini. Sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.