Konačno MOŽEMO DA ODAHNEMO! Evo kada Merkur izlazi iz retrogradnog hoda, još samo par dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 17:18

Konačno MOŽEMO DA ODAHNEMO! Evo kada Merkur izlazi iz retrogradnog hoda, još samo par dana

Mnogi će prodisati punim plućima!

Ako ste poslednjih nedelja imali utisak da ne ide sve po planu ili da stalno zapinjete, od 15. maja će to početi da se menja. Merkur u Biku kreće unapred sa 5′ stepena, a samo dan kasnije Jupiter ulazi u znak Bika. 

Šta to znači za sve nas?

Budući da će na dan njegovog direktnog kretanja biti u pozitivnom aspektu sa Saturnom i samo šest stepena udaljen od Jupitera, u prilici ste da nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenete unapred. Taj iskorak možete da osetite i unutar sebe, što će se i manifestovati u vašem životu.

Nakon što Merkur dođe na stepen sa kog je krenuo retrogradno, a to će biti 1. juna počeće da se odvija ono čemu ste težili u bliskoj prošlosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.