Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Maj.2015, 10:00 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Keks torta s jabukama
Potrebno je: - 250 g keksa (tipa petit beurre) bez glutena, 200 g kiselih jabuka, cimet, med, badem i suve šljive po želji. Priprema: - Jabuke oljuštite i izribajte, a potom ih stavite u odgovarajuću posudu i nalijte malo soka od jabuke. - Nakon toga ih začinite cimetom, bademom i suvim šljivama. - Kompot kuvajte oko 20 minuta, a potom jabuke ocedite od soka u kom su se kuvale. - Keks natopite u preostalom soku. - Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << to uradite, pravite kolač tako što ćete u tepsiju stavljati red keksa, a zatim red fila od jabuke, dok ne potrošite predviđenu količinu. - Kolač potom dobro ohladite u frižideru, a neposredno pre serviranja prelijte ga medom. Tekst: Marina Luković Foto: Mladen Sekulić Info: Restoran “Novak”
Nastavak na Lepota i zdravlje...
Keks torta s jabukama
Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2015
Potrebno je: ..250 g keksa (tipa petit beurre) bez glutena, 200 g kiselih jabuka, cimet, med, badem i suve šljive po želji...Priprema: ..1. Jabuke oljuštite i izribajte, a potom ih stavite u odgovarajuću posudu i nalijte malo soka od jabuke...2. Nakon toga ih začinite cimetom, bademom i suvim šljivama...3....