Kažite nam kako biste usporili starenje iznutra i osvojite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu i noćnu kremu

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Okt.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažite nam kako biste usporili starenje iznutra i osvojite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu i noćnu kremu

Kao i svakog ponedeljka nakreativnije čitateljke nagradićemo divnim poklonima. Ovog puta, čitateljka koja nam ostavi najinteresantniji komentar na temu “Kako biste usporili starenje iznutra?”, osvojiće Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu i noćnu kremu. Foto: Promo Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za suvu kožu Foto: Promo Dnevna krema protiv bora sa naprednom formulacijom hijaluronske kiseline za suvu kožu, kreirana da popuni čak i najdublje bore. Sa SPF 15 i UVA zaštitom za sprečavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << preranog starenja i produbljivanja bora. Daje idealnu bazu za šminku.     Foto: Promo Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema Noćna krema protiv bora sa hijaluronskom kiselinom za sve tipove kože. Noćna krema sa naprednom formulacijom namenjena da popuni čak i najdublje bore iznutra. Sadrži dva različita tipa hijaluronske kiseline za ciljanje i tretiranje svih vrsta bora i bioaktivni saponin za aktivno povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline same kože. Koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći. Koža je meka i zbrinuta. Svoje odgovore nam ostavljajte u komentaru ispod teksta do nedelje, 23. oktobra, nakon čega će redakcija magazina “Lepota i zdravlje” odabrati najinteresantnijii odgovor i nagraditi čitateljku koja ga je ostavila ispod posta.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najvernije čitateljke nagrađujemo proizvodom Eucerin®Aluminium free Roll-on

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Okt.2016, 14:01

Drago nam je da vas obradujemo sitnicama koje život čine lepšim i ušuškanijim. Nekako nam se čini i da je jedan od univerzalnih zakona u životu – što više daješ, to više i dobijaš. Zato smo i danas rešile da vas iznenadimo! Foto: Guliver/Getty images/Promo Gotovo svakodnevno se igramo...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.