Kako se prave sarmice od zelja: Maksimalno iskoristite sezonu

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Apr.2024, 12:01

Kako se prave sarmice od zelja: Maksimalno iskoristite sezonu

Zasitili smo se klasične sarme od kiselog kupusa, zato su sad na redu preukusne i zdrave sarmice od zelja. Odlučili smo da maksimalno iskoristimo sezonu zelja.  Kako god okreneš, bez sarme se ne može… I ne mora da bude samo od kiselog kupusa. preukusne sarmice možete napraviti i od zelja. Preukusne sarmice od zelja su i izuzetno zdrave Sarmice od zelja nisu samo ukusne, već i zdrave. Zelje ima kiselkast ukus limuna. Poslužite bareno zelje sa puterom, slaninom, tvrdo kuvanim jajima i začinima. Sarmice od zelja možete praviti i posne i mrsne, a obarene listove možete filovati i mešavinom sira i jaja. Osušeno zelje se koristi kao začin za pirinač, krompir, morske plodove ili namaz od leblebije. Mnogi sušene listove zelja usitne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.