Kako da NE IZGLEDATE PRESTARO PREBRZO? Stiglo PET SAVETA za žene u četrdesetim od čuvenih modnih blogerki

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 07:56

Kako da NE IZGLEDATE PRESTARO PREBRZO? Stiglo PET SAVETA za žene u četrdesetim od čuvenih modnih blogerki

Postoji mnogo vrednih lekcija koje treba naučiti o tome kako izgraditi bezvremenski stil, ali ostati veran i ličnom budući da se radi o samoizražavanju i onome što nas čini da se osećamo dobro.

Činjenica je da sjajan stil ne stari, a neke od poznatih modnih influenserki i blogerki u svojim 40-im, 50-im i 60-im godinama čine da trenutni trendovi rade za njih.

Modne blogerke starije od 40 godina davno su otkrile korisne savete za oblačenje sa stilom u bilo kom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << periodu života.

Kad dođemo u određenu životnu starost očekivanja su da nam stil odevanja postane ozbiljniji, međutim to nije pravilo i garderoba ne mora biti dosadna bez obzira koliko godina imate. Neki od najatraktivnijih odjevnih printova su oni kojima se uvek vraćamo. Šareni print odeće može pomoći uneti sunce i boje u našu svakodnevnicu.

Imati oversajzd košulju u svom odevnom arsenalu zapravo bi mogla biti najpametnija investicija koju treba napraviti ove sezone. Dok ulazimo u prelazno razdoblje između vrhunca leta i početka jeseni, slojevitost je ključna, a neke od naših omiljenih influenserki već su se posvetile svestranosti ove jednostavne košulje.

Jedna od stilskih dilema koju je najlakše rešiti jeste kako jednostavnu odeću učiniti nešto posebnijom. Odgovor je u različitim teksturama. Spajanje neočekivanog dodaje zanimljivost. Heklani top i kožna suknja ili pantalone s dodacima resa mogu izgledati fantastično.

Prema Nejmanu Markusu, “Žene koje nose crno žive šarene živote”, a ima tu i osećaja misterije koji izaziva potpuno crna odeća. Elegantna, profinjena i nenametljiva, crna je pouzdana kada želiš da izgledaš veličanstveno uz minimalan napor.

Široki rukavi, široke suknje i puno stava, a sa godinama dolazi i samopouzdanje, što do izražaja dolazi u voluminoznim haljinama jer unose dramatičnost u stil. Lepe, praktične i da ne spominjemo udobne, ove su haljine tajno oružje u ormaru modnih blogerki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.