Kada nemate vremena za dobru frizuru, 3 zimska asesoara za kosu priskaču u pomoć

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Jan.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada nemate vremena za dobru frizuru, 3 zimska asesoara za kosu priskaču u pomoć

Zima je već tu i ima mnogo načina da nam bude toplo i elegantno. Jedan od tih načina jeste da odaberemo trendi vunenu kapu. Moj omiljeni zimski asesoari su kape, iz praktičnih razloga, lepe su, i uvek mi je toplo!   Guliver/Getty Images Kapa sa krznom Ovaj klasični model zimske kape svima lepo stoji. Nosite je uz vuneni šal i spremne ste za zimu! Pročitajte i...Ovo je moja strategija za oporavak suve i oštećene kose – isprobano!     Superdry Kačket Ovakvi kačketi su u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << vreme dospeli u fokus modne scene, zahvaljujući rijaliti zvezdi Kajli Džener koja obožava da ih nosi. Ima ih raznih, klasičnih, od pliša, ili kao moj izbor, od prevrnute kože. H&M Rajf Inače ih uopšte ne nosim, ali ovaj simpatični detalj za kosu me je oduševio. Uz neobavezne, opuštene kovrdže ovaj rajf može upotpuniti vaš zimski look, i učiniti ga neodoljivo romantičnim. H&M   Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje    

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kada nemate vremena za dobru frizuru, 3 zimska asesoara za kosu priskaču u pomoć

Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2017

Kapa sa krznom..Ovaj klasični model zimske kape svima lepo stoji. Nosite je uz vuneni šal i spremne ste za zimu!..Pročitajte i..Ovo je moja strategija za oporavak suve i oštećene kose – isprobano!

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.