Iz kreveta se prebacim na trosed Zorannah opisala život sa fudbalerom - Zahvalna sam jer mi se može da NE RADIM NIŠTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:03

"Iz kreveta se prebacim na trosed" Zorannah opisala život sa fudbalerom - Zahvalna sam jer mi se može da NE RADIM NIŠTA

Influenserka otvoreno govorila o svemu.

Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već neko vreme živi u Holandiji sa svojim dečkom, golmanom Elojem Rumom.

S vremena na vreme na svom Jutjub kanalu ona objavi vlogove gde vidimo kako provodi dane u ovoj zemlji i čime se zanima, pa je tako sada priznala da bi volela da je produktivnija, ali i da joj se može da ne radi jer živi i prati život profesionalnog sportiste.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Volela bih da sam ta osoba koja ustane ujutru, obuče, našminka se, radi nešto sa sobom, ima neku rutinu - počela je ona, pa dodala:

- Ja pokušavam, ali onda ustanem, iz kreveta se prebacim na trosed u tome u čemu sam spavala, pa se istuširam, promenim majicu i tako u krug - rekla je Zorannah, pa nastavila:

- Ako mislite da mi je život ovde jako zanimljiv i da nešto propuštate, nije istina. Ali, prosto, to je život sa profesionalnim sportistom i tako je kako je. Ja sam na ovom životu jako zahvalna jer mi se može da ne radim ništa, a svi znamo da sam jako lenja - rekla je.

Srbija Danas/Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.