Jesenja pasta sa bundevom i đumbirom

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Okt.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja pasta sa bundevom i đumbirom

Rešili  smo da vas obradujemo  receptom za špagete sa bundevom, kraljicom jeseni!:) Sastojci:  1kg bundeve 250gr testenine po izboru (taljatele, špagete, pene) malo đumbira svež bosiljak so, biber, kumin Priprema Bundevu presecite na pola, očistite semenke, zatim isecite na manje kriške. U dublji pleh sipajte vode da prekrije dno i stavite kriške. Stavite pleh u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 200stepeni narednih 20 minuta. Kada bundeva bude pečena izvadite je i odstranite koru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Bundevu izblendirajte sa ostalim sastojcima i poslužite sa obarenom testeninom. Brz i lagan recept koji možete poslužiti za ručak ili večeru!:) Pročitajte i… Ukusne i zdrave: Farfale u paradajz sosu!   Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.