Glumica (82) iz filma Hari Poter pozirala naga, pa priznala: Mrzim svoje telo, ali ... FOTO

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 11:38

Glumica (82) iz filma "Hari Poter" pozirala naga, pa priznala: "Mrzim svoje telo, ali ..." FOTO

Britanska glumica Mirijam Margolis (82), najpoznatija po ulozi profesorke Spraut u filmovima "Hari Poter", nedavno je pozirala za špansko izdanje časopisa "Vog" posvećeno LGBTQ+ zajednici.

Celokupan editorijal izazvao je veliku pažnju vernih pratilaca modnog časopisa, jer se glumica pojavila skoro naga, a slatka peciva su pokrila dosta toga.

Iako je obnažena ponosno pozirala za "Vog", Mirijam je intervjuu priznala da "mrzi svoje telo".

"Volim svoje lice. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da ljudima deluje toplo, otvoreno i nasmejano. Ali mzim svoje telo – mrzim velike grudi, imam opušten stomak, male i iskrivljene noge. Moram da priznam, nisam oduševljena time. Međutim, trebalo bi izvući najbolje od toga", bila je iskrena.

Ona je, takođe, otkrila da se uskoro priprema za operaciju srca, te da u momentima psihičke slabosti često razmišlja o smrti.

"Kada ste mladi, nikada ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o seksu. Sada puno razmišljam o smrti – svakog dana. Kad se probudim – pomislim: 'Hmm, novi dan. Možda nisam očekivala da ću ga dočekati'".

Pre 57 godina priznala je da je gej

Britanska zvezda se u intervjuu prisetila momenta kada je svojim roditeljima priznala da je gej. Kako kaže, njeni roditelji su bili emotivno povređeni priznanjem, a majka nije mogla da prihvati tu činjenicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica iz filma „Hari Poter“ slikala se gola za Vog u 82. godini

Izvor: Luftika.rs, 14.Jun.2023

Britanska glumica Mirijam Margolis je gola za britanski Vog. Ova 82-godišnja zvezda pojaviće se na naslovnoj strani julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.. Glumica, inače najpoznatija po ulozi profesorke Spraut (Sprout) u Hariju Poteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.