Francuske usne: makeup trik koji čini vaše usne vizuelno većim (+video)

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Okt.2022, 17:02

Francuske usne: makeup trik koji čini vaše usne vizuelno većim (+video)

Francuske usne su apsolutni beauty hit poslednjih nekoliko godina. Kako da ponovite ovu makeup veštinu što efikasnije – otkrivamo tajnu Francuske usne asociraju najpre na od Brižit Bardo, fatalnu lepoticu koja je obeležila celu jednu aeru. Imala je pune usne, koje su konstantno delovale napućeno – nešto poput uvređenog deteta. Muškarci su je smatrali izuzetno zavodljivom i privlačnom, a danas su takve usne ponovo vrhunac trendova. Kako pravilno pratiti ovaj trend i koje nijanse je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << birati?   Francuska šminka: opšte preporuke   Kao što znate, Francuskinje veoma cene svoje vreme, ali u isto vreme uvek uživaju u životu i cene svaki trenutak. Francusku šminku odlikuje prisustvo dva elementa: grafika na očima i svetle usne. Od grimizne boje odustalo se odavno, ali i dalje je na snazi pravilo: ajlajner mora da bude oštar i dovoljno dug. Na taj način savršeno naglašava liniju trepavica. A sa ovakvim očima idealno se kombinuju sočne nijanse  karmina: jarko crvena, malina, roze, ljubičasta..   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Vintage Icons (@vintageic0ns_)   Francuske usne: Korak po korak   Korak #1: Nega Obavezno hranite i vlažite usne noću. Sa godinama gube vredan kolagen, a kontura postaje manje oštra. Izaberite ruževe ili kreme pravljene posebno za usne koje sadrže kolagen i hidratantne sastojke. Krema za usne nije bačen novac. Ona sadrži posebne komplekse, kao što su peptidni lanci, koji poboljšavaju cirkulaciju krvi, dajući blagi prirodni otok i vraćajući jasnoću kontura usana.   Korak #2: Šminka Make up pravila za francuske usne su prilično jednostavna. Najsvetlija tačka vaše komture nalaziće se u centru usana, blizu sluzokože. Kako idete prema ivica usana, nijansa treba da bledi i postaje manje intenzivna.  Preporučujemo da izaberete mat završne slojeve i to u stiku, jer je njima lakše senčiti. Kada nanosite proizvod na usne, koristite prste. Nanosite karmin počev od unutrašnjeg dela usta, linje koja razdvaja sluzokožu usta i nežnu kožu usana. Potom razmazujte ka ivicama.  Na taj način usne će delovati punije.   BONUS VIDEO: francuska makeup rutina     Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Paris Issue Parisian Style (@parisissue)   Evening Standard / Stringer/GettyImagesPlusThe post Francuske usne: makeup trik koji čini vaše usne vizuelno većim (+video) appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Francuske usne: makeup trik koji čini vaše usne vizuelno većim (+video)

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2022, 04:31

Francuske usne su apsolutni class hit poslednjih nekoliko godina. Kako da ponovite ovu makeup veštinu što efikasnije – otkrivamo tajnu. Francuske usne asociraju najpre na od Brižit Bardo, fatalnu lepoticu koja je obeležila celu jednu aeru. Imala je pune usne, koje su konstantno delovale napućeno...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.