Da vam vrućina ne bude izgovor: Idealna s*ks poza za vrele dane

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 23:10

Da vam vrućina ne bude izgovor: Idealna s*ks poza za vrele dane

Morate da probate!

Ukoliko vam je toliko vruće da se grozite i same pomisli na seks, poza ‘pereca’ mogla bi biti rešenje. Omogućiće vam da se prepustite strasti bez ‘previše’ dodira.

Jedna internet stranica za upoznavanje objavila je savete za seks tokom velikih vrućina. Kao najbolju pozu za vruće vreme preporučili su – pozu pereca.

– Ova poza je apsolutni pobednik jer u njoj ima jako malo dodirivanja i ne zahteva veliki napor – napisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su.

Iako je veliki trud inače za svaku pohvalu u spavaćoj sobi, tokom toplotnih talasa nekada je ‘manje više’.

Ako želite da usavršite ovu pozu, neka žena legne na bok, a muškarac neka klekne iza nje. Tada ona diže jednu nogu i stavlja je oko njegovog struka, sa strane ili njemu na rame.

– Neka muškarac ‘zajaše’ ženinu nogu koja je ostala na krevetu i zabava može da počne – objasnili su.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.