Da li je to bilo namerno? Dženifer Lorens potkačila Gvinet Paltrou

Izvor: B92, 10.Okt.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je to bilo namerno? Dženifer Lorens potkačila Gvinet Paltrou

Nova devojka pevača Krisa Martina, poznata glumica Dženifer Lorens iskritikovala je popularnu bezglutensku dijetu koju propagira Krisova bivša supruga, glumica Gvinet Paltrou.

Izgleda da je bilo samo pitanje momenta kada će početi netrpeljivost dve glumice zbog istog muškarca...

Dve pomenute dame su, kada je izgled u pitanju dve sušte suprotnosti. Dok je Dženifer Lorens opuštena devojka koja je uvek govorila da za nekoliko kilograma viška nimalo ne mari, Gvinet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Paltrou je zaljubljenik u vežbanje i vrlo strogo vodi računa o tome šta jede. Mnogi su komentarisali kako ide u ekstreme što se tiče ishrane.

Lorensova je s druge strane javno govorila kako nikada neće držati nikakve dijete, pa je sada oštro iskritikovala popularnu bezglutensku dijetu koju propagira u svojoj knjizi sama Gvinet.

Lorensova je nedavno ovakav način ishrane nazvala "novi super poremećaj u ishrani“.

Gvinet je celu porodicu stavila na bezglutenski način ishrane, što je prema pisanju nekih medija Krisa jako opterećivalo.

Da li je Lorensova ovu izjavu dala zato što stvarno ne podržava ovakav način ishrane ili je odlučila da malo potkači bivšu suprugu svog sadašnjeg dečka?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slučajnost? Glumica iskritikovala bivšu ženu svog novog dečka!

Izvor: Svet, 11.Okt.2014, 09:00

Gvinet Paltrou i Kris Martin ostali su u sjajnim odnosima i nakon razvoda, a glumica je čak podržala novu ljubav svog bivšeg dragog – glumicu Dženifer Lorens. . Ipak, čini se da bi njihov odnos sada mogao značajno da se pogorša, pošto je zvezda filmova “Igre gladi” iskritikovala ono za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.