Čekamo policiju da dođe! Otac Predrag Popović OPLJAČKAN, lopovi napravili haos u stanu, razvalili sve, evo šta su odneli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:34

"Čekamo policiju da dođe!" Otac Predrag Popović OPLJAČKAN, lopovi napravili haos u stanu, razvalili sve, evo šta su odneli (VIDEO)

Dok je porodica bila na liturgiji, njihov stan je bio na meti provalnika.

Otac Predrag Popović juče je na Instgramu podelio vest da su mu obili stan u kojem živi sa porodicom. Dokaz da ni sveštena lica nisu zaštićena kada je ova situacija u pitanju.

- Jutros nam obili stan dok smo bili na liturgiji. Nek smo mi zivi i zdravi. Obili su nam crkveni stan i odneli neke važne uspomene moje, od mog dede sat i par prstena. Ostalo ćemo videti kad uviđaj bude gotov. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čekamo policiju, razvalili su sve. Ni ovo nedelo, verujte, nije poremetilo radost nedeljne litirgije. Neka im Gospod oprosti. Ja vec jesam. - poručio je otac Predrag u opisu videa na kojem se vidi da je u stanu sve prevrnuto i napravljen je veliki haos.

A post shared by Predrag Popovic (@otac_predrag_popovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.