ČUDO OD DETETA: Ona je najmlađi autor pesme o DŽEJMS BONDU - Najpoznatijem tajnom agentu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO OD DETETA: Ona je najmlađi autor pesme o DŽEJMS BONDU - Najpoznatijem tajnom agentu (VIDEO)

Ima četiri nominacije za Gremi.

Bili Ajliš je autor i izvođač numere koja prati novi film o Džejmsu Bondu.

Ona je najmlađi muzičar koji je ikada snimio pesmu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu.

Iako je u decembru napunila tek 18 godina, Bili je već vlasnica albuma koji je "broj jedan" na mnogim top-listama.

Takođe je najmlađi umetnik koji ima četiri nominacije za nagradu Gremi.

Sada je dobila još jednu vrstu priznanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i postala najmlađi izvođač naslovne numere filma o agentu 007. Pesmu je napisala sa starijim bratom Fineasom.

- Ludo je biti deo ovoga na bilo koji način. "Džejms Bond" je najslađa filmska franšiza koja je postojala. Još sam u šoku - rekla je Bili.

Pesme za prethodna ostvarenja o Bondu uvek su prolazile dobro kod publike. Među njima su hit u izvođenju Adel – Skajfol i Spektra koja je za najbolju originalnu pesmu, osvojila i nagradu "Oskar".

Poslednji film o Bondu, koji bi trebalo da se nađe u bioskopima u aprilu, nosi naslov "Nema vremena za umiranje" a očekuje se da će to biti i poslednji nastup Danijela Krejga u ulozi Bonda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.