Bili Ejliš peva naslovnu pesmu za novi Džejms Bond film

Izvor: Beta, 14.Jan.2020, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili Ejliš peva naslovnu pesmu za novi Džejms Bond film

Američka pevačica Bili Ejliš (Billie Eilish) pevaće naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je danas na vebsajtu 007.Pevačica (18) napisala je muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmladji umetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz franšize Džejms Bonda.Kompanija EON Prodakšns (EON Productions) koja je producent za sve filmove o Džejmsu Bondu je uvek pridavala poseban značaj za originalne tematske pesme i trudila se da angažuje umetnike u skladu sa svojim vremenom.Tako su svoj glas za te filmove dali izmedju ostalih Madona, Adel, Sem Smit, Ališa Kis, i Džek Vajt sa različitim uspehom. Medju najcenjenijim su "Live and Let Die" Pola Makartnija i Vingsa, "Skyfall " Adel i "Goldfinger" od Širli Basi.Do sada 25. film o Džejmsu Bondu "No time to die" izlazi 2. aprila u Velikoj Britaniji, 8. aprila u Francuskoj i 10. aprila u SAD. Ulogu Džejmsa Bonda ponovo i poslednji put igra Danijel Kreg dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara 2019. za film "Boemska rapsodija".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulazi u istoriju kao najmlađa pevačica koja snima pesmu za Jamesa Bonda: pogledajte o kome je reč

Izvor: Tracara.com, 15.Jan.2020, 00:04

Billie Eilish pevaće naslovnu numeru za novi film o agentu Jamesu Bondu, koji nosi naziv No Time To Die. Prema prvim informacijama, pesmu je napisala Billie u saradnji sa svojim bratom Finneasom, pa se pretpostavlja da će zvuk biti onakav kakav smo navikli kada je ona u pitanju. Ono što je posebno...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.