Brzo i lako, a preukusno: Zauvek promenite način na koji pravite palačinke uz pomoć ovog recepta

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 22:10

Brzo i lako, a preukusno: Zauvek promenite način na koji pravite palačinke uz pomoć ovog recepta

Često možemo čuti kako je za energičan i produktivan dan neophodno unositi dovoljnu količinu proteina. Evo jednog ukusnog a laganog načina za to.

Na svom instagram profilu, Nataša Denić, digitalni kreator objavljuje različite recepte i savete koji novijim kuvarima mogu da pomognu da se oprobaju u kulinarstvu, a iskusnim kuvarima da možda promene svoj meni.

Proteini su jako bitan suplement u savremenom životu jer su izvor energije i doprinose pravilnom razvijanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišića, a posebno tokom treinga. Sportašima se najčešće savetuju šejkovi, ali zbog ponekad neprijatnog ukusa koji imaju, često traže zamenu.

POTREBNO:

- 1 jaje

- 150gr grčkog jogurta

- 40gr speltinog brašna

- 20gr whey proteina

- borovnice

- med

U tekstu ispod videa Nataša navodi i par saveta:

- Savet: najlepše su kad se jedu odmah jer su mekane i preukusne. Kada se ohlade izgube na ukusu, znači nisu najidealnije za poneti. Mogu, ali prednost dajem prvoj opciji. Obavezno ih peći na smanjenoj temperaturi ringle. Odlična gustina testa za pečenje, lako se formira oblik i lako se okreću. Ne lepe se i ne raspadaju. Dodatke birajte po želji - napisala je.

Proces pripreme možete videti na snimku:

A post shared by Nataša Denić (@pecatzivota)

Srbija danas/Instagram/pecatzivota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.