Amira Medunjanin 14. marta ponovo u Beogradu (video)

Izvor: Svet, 09.Mar.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amira Medunjanin 14. marta ponovo u Beogradu (video)

Pevačica Amira Medunjanin vraća se u Beograd 14. marta 2015. godine kada će održati koncert u Sava centru, i promovisati hvaljeni aktuelni CD album “Silk & Stone” (Svila i kamen).
“Moram napomenuti da je za mene nastup u Beogradu uvek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici za neke pesme koje smo izostavili, jer se nije uklapalo u tom trenutku. Tako da ćemo se družiti malo duže od predviđenog. Imamo puno toga da ispričam”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najavljuje Amira.
Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvođenjem tradicionala poput “Ah šta ćemo ljubav kriti”, “Kradem ti se u večeri”, “Kaleš bre Anđo”, “Mito bekrijo”, “Zajdi, zajdi”, “Što te nema”…


“Dosta toga se dešavalo u poslednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Volela bih da 14. marta nastavimo gde smo stali prošli put. Meni ona dva i po sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje”, poručuje Amira.

Ulaznice za beogradski koncert Amire Medunjanin u prodaji su od 5. januara 2015. godine po cenama 900, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.


Šta Amira poručuje Beograđanima pred novi susret u Sava centru 14. marta?
“Pre svega svima bih poželela sve najbolje u Novoj godini. Dobrog zdravlja, sreće i ljubavi. Da naredna bude bolja od prethodne, da nas sreća okrene jedne prema drugima i da se malo više družimo i volimo”, kaže Amira.
Izvor: Svet.rs
Foto: Anur Hadžiomerspahić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amira Medunjanin 14. marta ponovo u Sava centru (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Mar.2015

Pevačica Amira Medunjanin vraća se u Beograd 14. marta 2015. godine kada će održati koncert u Sava centru, i promovisati hvaljeni aktuelni CD album “Silk & Stone” (Svila i kamen)...“Moram napomenuti da je za mene nastup u Beogradu uvek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.