Zemljotres u F1, Šumaher u najbržem cirkusu već sledeće sezone?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 14:16

Zemljotres u F1, Šumaher u najbržem cirkusu već sledeće sezone?! (foto)

Kockice su već krenule da se poklapaju.

Do kraja tekuće sezone u Formuli 1 ostalo je još šest trka.

Par timova su već povukli poteze za narednu sezonu, znamo da će Sajnc biti u Ferariju, Rikardo odlazi u MekLaren a imaćemo i povratak Fernanda Alonsa u njegov Reno.

Danas je HAAS odlučio da povuče i donekle očekivane poteze - a to su rastanci sa Romanom Grožanom i Kevinom Magnusenom!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
To znači da će američki tim u narednu 2021. godinu ući sa potpuno novim vozačima a postoje i spekulacije da će jedno od dva mesta u bolidu HAAS-a zauzeti i mladi Mik Šumaher, sin Mihaela Šumahera.

Sin proslavljenog asa je trenutno lider u F2 kategoriji, jasno za prelazak u novi tim trebaće mu blagoslov Ferarija čiji bolid trenutno vozi. Drugo mesto u timu najverovatnije zauzima 21-godišnji Rus Nikita Mazepin.

Navodno je mladi vozač već dogovorio dvogodišnju saradnju sa američkim timom.

   -

BREAKING: Kevin Magnussen and Romain Grosjean will leave @HaasF1Team at the end of the 2020 season#F1 pic.twitter.com/yWAwtB1kDD

— Formula 1 (@F1) October 22, 2020
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.