ŽELITE ORIGINALNI SVETLOSNI MAČ LUKA SKAJVOKERA? Može, samo je malo skup! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELITE ORIGINALNI SVETLOSNI MAČ LUKA SKAJVOKERA? Može, samo je malo skup! (VIDEO)

Fanovi će odlepiti!

Svetlosni mač, koji glumac Mark Hamil koristi u filmu "Nova nada" iz megapopularne franšize "Zvezdani ratovi", ponuđen je na aukciji u Los Anđelesu.

Sedeo je sa bebom u kući, kada je udario BRUTALAN zemljotres! Ovo ih je SPASILO! (VIDEO)

Naravno, ovakvo "oružje" moći će da poseduje samo obožavalac sa dubokim džepom. Aukcionari procenjuju da će doseći sumu od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 200.000 evra.

Pored ovog "blaga", na aukciji će biti ponuđene ioriginalne rukavice koje je koristio glumac koji tumači lik Si Tripija (C-3PO), kao i šlemovi stormtrupera.

Could you be 'forced' to part with your money?

The lightsaber used by Mark Hamill's character Luke Skywalker in A New Hope is going up for sale at an auction in Los Angeles.

For more of today's top videos: https://t.co/iOm40vn1kt pic.twitter.com/XwYY6Ul0IC

— Sky News (@SkyNews) 04. децембар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.