Jak zemljotres potresao Tursku (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak zemljotres potresao Tursku (VIDEO)

Epicentar zemljotresa lociran je na oko 70 kilometara zapadno od Istanbula u Mramornom moru, južno od grada Silivri Zemljotres jačine 5,7 stepeni rihterove skale potresao je danas Istanbul, javlja Rojters.Epicentar zemljotresa lociran je na oko 70 kilometara zapadno od Istanbula u Mramornom moru, južno od grada Silivri.Za sada nema izveštaja o žrtavama ili materijalnoj šteti.Posle ovog snažnog potresa, usledila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su još tri slabija potresa od kojih je najjači imao četiri stepena rihtera.PROČITAJTE JOŠ - Snažan zemljotres pogodio Indoneziju, ima poginulihDva uzastopna zemljotresa, gotovo iste jačine, pogodila su pre dva dana jugozapadni deo Istanbula.Prvi zemjotres, jačine 4,7 stepeni dogodio se u 11 sati, na dubini od oko 10 kilometara u Mramornom moru, a drugi na području Silivrija, takođe u Mramornom moru.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres u Istanbulu srušio munaru

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2019

Tokom današnjeg zemljotresa u Istanbulu srušila se munara džamije u distriktu Avcilar, prenosi agencija Anadolija. Agencija za upravljanje vanrednim situacijama Turske (AFAD) saopćila je da je epicentar potresa registriran u Mramornom moru kod istanbulskog distrikta Silivri i na dubini sedam kilometara. Ured...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.