Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2013, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak zemljotres pogodio Indoneziju

Zemljotres jačine 7,2 stepena Rihterove skale pogodio je jutros indonezijsku provinciju Zapadnu Papuu, ali nema podataka o ljudskim gubicima ili materijalnoj šteti. Epicentar zemljotresa bio je 256 kilometara istočno od grada Enarotali na dubini od 58 kilometara, saopštio je američki Geološki institut. Zvaničnik indijskog meteorološkog zavoda saopštio je da je epicentar bio na kopnu i da nema opasnosti od cunamija u ovoj rijetko naseljenoj provinciji na istoku Indonezije, javlja Rojters. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zemljotres jačine 7,2 stepena

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2013

SIDNEJ - Zemljotres jačine 7,2 stepena Rihterove skale pogodio je jutros indonezijsku provinciju Zapadnu Papuu, ali nema podataka o ljudskim gubicima ili materijalnoj šteti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.