Dvije grupe srpskih državljana u Nepalu žive i zdrave

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvije grupe srpskih državljana u Nepalu žive i zdrave

NJU DELHI, BEOGRAD - Ambasador Srbije u Indiji Vladan Marić izjavio je, povodom katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Nepal, da je dobio informacije od dvije grupe srpskih građana u Nepalu da su živi i zdravi.

Marić je razgovarao telefonom sa Marinom Staboljević u Katamanduu i naveo da je u Nepalu i dio grupe koja se tu nalazi u organizaciji turističke agencije "Džangl travel".

"U toj grupi su još naši državljani Milorad Majkić, Vukas Bojković, Slađana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Đorđević i Jovan Andrijašević. Oni nisu sa Marinom, nalaze se van Katmandua i svi su dobro i nastavljaju dalje, ka jednom mestu gde je inače trebalo da idu", rekao je Marić Radio Beogradu.

On je naveo da se u toj grupi nalazi i dosta hrvatskih državljana i da su svi živi i zdarvi.

Prema njegovim riječima, u Katmanduu se nalazi i srpska džavljanka Dragana Kojić, koja tamo živi i radi sa suprugom i sinom i svi su dobro.

"Za još šest ljudi nastojimo da dobijemo informacije", kazao je Marić.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.