Izvor: KraljevoPress.com, 14.Jun.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ponosni na gradonačelnika

- Ponosni smo na sve što je Ljubiša Simović, kao gradonačelnik Kraljeva, u proteklih sedam meseci učinio da se grad na Ibru oporavi od posledica prošlogodišnjeg zemljotresa. Podsećanja radi, od ukupno 1.348.000.000 dinara finansijske pomoći, pristigle na račun Skupštine grada Kraljeva, samo je Vlada Republike Srbije za Kraljevo izdvojila 1.054.000.000 dinara. Do danas je u korist građana rešeno postavljanje 455 montažnih >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << kuća, a 370 novih stambenih objekata već je zakrovljeno. Građanima je, na ime nadoknade za oštećenja od prve do treće kategorije isplaćeno 270 miliona dinara, a za četvrtu i petu kategoriju 174 miliona dinara, rečeno je danas na konferenciji za štampu Gradskog odbora Demokratske stranke u Kraljevu.
Prema rečima Milana Samardžića, demokrate ubuduće neće tolerisati insinuirane medijske napade i optužbe na račun rada gradske vlasti i protiv svih koji iste iznose bez osnova biće pokrenute pravne i krivične prijave.
- Moram da naglasim da to istovremeno znači da su sve argumentovane primedbe na mestu i da ćemo se truditi da ispravimo sve nedostatke koji se javljaju ili se mogu javiti tokom naše vladavine, kazao je on.
Na konferenciju za novinare je istaknuto da je sutrašnje održavanje sednice lokalnog parlamenta na Ušću prvi korak ka osnivanju gradske Opštine Ušće, o čemu će biti formirano i posebno radno telo koje će raditi u tom cilju.
Prema planovima Direkcije za planiranje i izgradnju, koji su ovom prilikom saopšteni, Kraljevo tokom ove građevinske sezone očekuje i postavljanje bedema od Ibarskog mosta do Skopljanske ulice, rekonstrukcija ulice Dušana Popovića, ali i početak radova na izgradnji nove Hale sportova u Ribnici, koji se očekuju već početkom jula meseca.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.